Sök

Harmony of the Seas

Symphony of the Seas®

Symphony of the Seas® är det nyaste fartyg i Oasis-klassen. Hon är ännu större än sina systerfartyg och därför världens största kryssningsfartyg! Utöver Central Park, Boardwalk och de andra stadsdelarna, och ett brett urval av restauranger, har fartyget bland annat 3 imponerande vattenrutschkanor och robotbartender. Fartyget har också virtuella balkonger i insideshytter, vilket gör att man får havsutsikt även i en insideshytt.

 • Världens största fartygsklass
 • 360 meter lång
 • 37 hyttkategorier
 • 220000 bruttoton
 • 2700 hytter
 • 5400 gäster
 • 15 däck

Hytter

Balkonghytt
Detta är en standardhytt med balkong, som har havsutsikt. Hytten har två sängar som kan göras om till dubbelsäng. Hytten innehåller också ett sittområde, privat balkong, bad, sminkbord md hårföner, TV, radio, minikylskåp och kassaskåp.Några av dessa hytterna tar upp till 4 personer, de har nedfällbara extrasängar eller bäddsoffa.Storlek på hytten ca: 18 m2, balkong ca 5 m2.

Utsideshytt
Detta är en standard utsideshytt med fönster. I hytten finns det två enkelsängar som kan göras om till dubbelsäng, privat badrum, sittområde, sminkbord med hårfön, TV, radio, minikykskåp och kassaskåp. Några av dessa hytterna tar upp till fyra personer, de har nedfällbara extrasängar eller bäddsoffa.Storlek på hytten ca: 18 m2.

Insideshytt
Detta är en standarhytt med plats för två personer (några kategorier tar upp till fyra personer). Du väljer själv om du vill ha två enkelsängar eller dubbelsäng. Hytten är utrustad med en liten sittgrupp, TV, telefon, badrum med dusch, kassaskåp, minibar, sminkbord med hårfön, garderob och eluttag för 110/220 volt. Några av dessa hytterna tar upp till fyra personer, de har nedfällbara extrasängar eller bäddsoffa. Storlek på hytten: ca.17 m2.

Faciliteter ombord
Med en massa god mat och lugna dagar är det bra att vi har otaliga möjligheter till att hålla formen någorlunda vid liv ombord. De flesta av aktiviteterna är gratis, medan du på några behöver betala en liten extraavgift.

Pooler

Du har ett urval av möjligheter att njuta i vattnet på våra fartyg. Varesig du vill vara aktiv tillsammans med andra gäster och våra duktiga instruktörer, eller om du bara vill slappna av och njuta av dagarna på egen hand, så har vi något som passar dig.

Fyra pooler
Ombord hittar du fyra pooler i olika storlekar. Det finns bland annat en sportpool där det är populärt med dagliga simturer om morgnarna och olika lagsporter på eftermiddagarna. Runt huvudpoolen har du möjlighet att slappna av i behagliga solstolar och det finns flera grunda pooler med plats för hela familjen. Önskar du lite mer lugn och ro rekommenderar vi Solarium, ett friskvårdsområde enbart för personer över 16 år.

10 bubbelpooler
Runt poolerna och på andra platser på däck hittar du 10 behagliga bubbelpooler. Speciellt fina är de två frihängande där du kan uppleva en fantastisk havsutsikt medan du sitter i bubblet.

H2O Zone℠
H2O Zone är en stor vattenlekplats för barnen med sprutande gejsrar, vattenfal, vattenpistoler, roliga figurer, plaskpool och mycket mer. Barnen kommer garanterat ha roligt här och många tillbringar nästan hela dagen i det här området.

FlowRider
För den lite mer äventyrslystna är den superpopulära Flowrider ett solklart förstaval. Surfsimulatorn som skapar vågor där det forsar ut omkring 130 000 liter vatten i minuten är rolig oavsett om du är erfaren surfare eller aldrig tidigare har provat. Vi har instruktörer som hjälper dig igång, men sannolikheten är stor att du hamnar i vattnet de första gångerna.

Dykkurs
Vill du lära dig dyka har vi en kurs ombord som ger dig möjligheten att uppleva världen under ytan. Våra erfarna dykinstruktörer ger dig den utbildning du behöver baserat på dina tidigare erfarenheter av dykning, från nybörjare till lite mer erfarna. Kursen avslutas med dykning på några av världens finaste platser. Deltagare måste vara över 12 år och anmälan sker på fartyget.

Träning

Med en massa god mat och lugna dagar är det bra att vi har otaliga möjligheter till att hålla formen någorlunda vid liv ombord. De flesta av kativiteterna är gratis, medan du på några behöver betala en liten extraavgift.

Träningspass
Vi erbjuder många träningspass, bland annat pilates, spinning och yoga. Träna och ha det bra på pass ledda av våra glada instruktörer. Många av passen är förlagda utomhus på däck. Några pass kräver en liten extraavgift.

Träningscenter
Du hittar ett stort välutrustat träningscenter ombord. Utrustat med allt du behöver av maskiner och utrustning för god träning, inklusive förstaklassens cardio-maskiner, styrketräningsmaskiner och fria vikter. Här kan du träna med världens bästa utsikt. Gratis.

Klättervägg
Ta chansen och pröva dina klättringsfärdigheter på vår fantastiska utomhusklättervägg. Det är både roligt och väldigt god träning, och även om du är nybörjare eller erfaren klättrare kommer du garanterat njuta av utsikten 12 meter över däck. Gratis.

Löparbana
Utomhus-löparbanan sträcker sig runt hela fartyget och är underbar varesig du önskar dig en lite längre promenad eller om du vill se hur fort du kan springa en mil. Gratis.

Sports Court
Varesig det är en mot en eller en full turnering som får igång din tävlingsinstinkt, så är Sports Court platsen för bollsport. Gratis.

Rollerblades
Skrinna dig genom vår tuffa rollerbladesbana med hinder och jämnt underlag. Gratis

FlowRider
För den lite mer ävnetyrslystna är den superpopulära FLowRider ett solklart förstaval. Surfsimulatorn som skapar vågor där det forsar ut omkring 130 000 liter vatten i minuten är rolig varesig du är erfaren surfare eller aldrig har provat förut. Vi har instruktörer som hjälper dig komma igång, men sannolikheten är stor att du hamnar i vattnet de första gångerna. Gratis.

Underhållning

På kryssning med oss kan du uppleva ett varierat underhållningsutbudpå både dag- och kvällstid, med bländande fullskaleprodutkioner var dag – inkluderat i kryssningspriset. Bland annat Tony-vinnande Broadwaymusikaler, isshow, simhoppsshow, storband, ljusshow och otroligt talangfulla artister från hela världen.

Broadway At Sea
Royal Caribbean International® erbjuder det mest varierade utbudet av underhållnings till havs. Från den näst mest långlivade musikalen på Broadway, CATS, och jazzindränkta Chicago, till discobonanza i Saturday Night Fever och superhiten MAMMA MIA! Allt detta får du mil från närmaste land.
Fartygen ändrar lite då och då vilken uppsättning de visar, så dubbelkolla gärna med oss vilken kryssning som visar din favoritmusikal.

AquaTheater
På AquaTheatre kan du på dagtid ta en dykkurs och på kvällen blir det spektakulär vattenshow med ljus och musik, samt allt från akrobatik, teater, konstsim, vattenbalett och uppvisning av profesionella simhoppare.

Isshow
Upplev en fantastisk isshow på skridskobanan som finns ombord med profesionella isdansare från hela världen.

För Barn

Pirater, upptäckare, superstjärnor, skepp O´hoy!
På kryssning med oss är barn inte bara barn. De är enögda sjörövare på jakt efter guld, de är upptäckare som undersöker en världens insekter, de är superstjärnor som tar guld i Crazy-OS, de är en del av världens roligaste lekplats.

Adventure Ocean®
En lyckad familjesemester kräver att barnen har det bra. Det har vi tagit på allvar med vårt Adventure Ocean-program för barn i alla åldrar, från spädbarn till tonåringar, finns det alltid spännande saker att hitta på hela dagen. Till och med när fartyget ligger i hamn, om du vill åka på utflykt eller ha tid för dig själv utan barnen, så kan du alltid slappna av med vetskapen att vår Adventure Ocean-personal tar väl hand om dina barn tillsammans med jämngamla lekkamrater. Programmet inkluderas i kryssningspriset om inte annat är specificerat.

Alla Adventure Ocean-ledare har högskoleutbildning inom pedagogik eller annat relaterat fält samt specialkompetens och erfarenhet med barn. Därutöver är alla ledare undervisade och certifierade i första hjälpen och hjärt-lungräddning. Vårt Adventure Ocean-program finns ombord på alla våra fartyg och är speciellt till för att underhålla barn och ungdom i olika åldersgrupper:

Aqua Babies (6-18 månader) och Aqua Tots (18-36 månader)
Här har vi specialanpassat aktiviteter för att unerhålla våra minsta gäster. Tillsammans med er som föräldrar akn de delta i lekgrupper med jämngamla med fokus på musik, lekar och inlärning i en trygg miljö. Även om våra kativitetsledare är väl erfarna och profesionella med barn får en förälder fortfarande vara med på dessa aktivitetsstunder.
Om du önskar dig tid för dig själv har vi barnvakter som tar sig an dina barn med roliga aktiviteter. Utbuder är tillgängligt både på dagtid och eftermiddag/kväll mot en tilläggsavgift. Barn under 6 månader kan desvärre inte resa på kryssning med Royal Caribbean.

Aquanauts (3-5 år (blöjfri))
De små äventyren får uppleva dinosauriestora hemligheter på Jurassic Junior, de kommer ta över fartyget i Pirat-paraden och de får upptäcka sina talang för att måla, rita, bygga med lera och annan konst.

Explorers (6-8 år)
Space Clay, fossil-feber, meterologisk galenskap och många andra vetenskapliga experiment som slipar hjärnan hos dessa små utforskare. Tillsammans med lite dans, sång, lek, teater, sow och spel kommer de ha det roligt hela dagen (och kvällen). Kanske vankas det en glass eller två också.

Voyagers (9-11 år)
Hur skulle det vara med en skattjakt med nya vänner från hela världen? Eller en basketturnering mot samma vänner? Detta är bara början, med roliga aktiviteter som spel- och idrottsturneringar, talangjakt, tvspels-tävlingar och mycket, mycket mer.

Tonåringar (12-14 år)
Håll aktivitetsnivån uppe med klätterväggstävlingar, spökboll, och Dance Revolution eller lugna ner med grill- och filmkväll. Bli en stjärna framför open mic eller i vår fantastiska talangjakt. Kanske är det någon som är sugen på en DJ-kurs på DJ-akademin också?

Tonåringar (15-17 år)
Träffa nya vänner på temafester, Pool Parties och middagar endast för tonåringar. Tävla på karaokescenen, på basketplanen eller på Wii och se vem som kommer ut med äran intakt.

DreamWorks Experience
I sammarbete med DreamWorks Animation är vi stolta att kunna visa upp stjärnor och hjältar från bland annat Shrek, Madagaskar, Kung Fu Panda, Turbo och Draktränaren med exklusiv underhållning för stora och små gäster ombord, utan att det kostar något extra. Detta är något få barn någonsin glömmer, för ärligt talat, hur ofta står du ansikte mot ansikte med några av de största stjärnorna som finns på film? Du träffar kända karaktärer som Shrek, Fiona, Po (Kung Fu Panda), Tannlaus och många fler. Från roliga parader där alla kan delta till otroliga shower och personliga möten i restaurangerna. Självklart kan du se din favoritfilm igen på bio, antingen som 3D eller i vanligt format.

H2O Zone℠
H2O Zone är en stor vattenlekplats för barnen med sprutande gejsrar, vatten fall, vattenpistoler, roliga figurer, plaskpool och mycket mer. Barnen kommer garanterat ha roligt och många av dem tillbringar nästan hela dagen i detta området.

Barnmenyer
Mat är viktigt för både stora och små, så lyckligtvis har vi många spännande möjligheter ombord. Hamburgare på Jonny Rockets, frukost med DreamWorks-karaktärer och barnvänliga rätter på de flesta matsällena.
Det händer något från tidigt på morgonen till de sena nattimmarna. För att du ska veta vad som händer, blir vårt engelskspråkiga nyhetsbrev “Cruise Compass” levererat till hytten varje dag. Här hittar ud alla upplysningar om aktiviteter och underhållning ombord samt information om nästa destination och väderleksrapporten.

Shopping

Med tanke på alla de spännande destinationer du kommer till under loppet av en kryssning finns det självklart oändligt med shoppingmöjligheter medan vi ligger i hamn. Därutöver finns det också mycket att tillgå ombord på fartuget. Upptäck din nya favoritbutik mitt ute på havet, och kanske upptäcker du dina favoritmärken också. Vi har tax free-priser på ett stort urval av smycken, kläder, konst och mycket, mycket mer.

Restauranger

Ombord hittar du ett stort urval av formella och informella restauranger och kaféer. Du kan välja allt mellan enkla snacks under hela dagen till gourmet-middagar i någon av våra restauranger. De flesta matställena inkluderas i kryssningspriset. På våra specialrestauranger får du det lilla extra mot ett litet tillägg på kryssningspriset.
Matställen inkluderas i priset
Vi kan lova dig fantastiska matupplevelser under hela kryssningen utan att du behöver betala en krona extra för det.

Huvudrestaurangen:
Flerrätters frukost, lunch och middag i en elegant miljö, välsmakande meny, och personlig service från våra dedikerade personal. Under middagen kan du välja mellan fast placering, där du väljer en fast tid med samma bord, samma kypare och samma servitörer genom hela kryssningen, eller My Time Dining där du kan äta när det passar dig (mellan 19.00 och 21.30) och utan fasta bord, kypare och serviörer. Valet är ditt.

Windjammer Cafè:
Välsmakande buffet med rätter från hela världen. Öppet hela dagen och med fantastisk utsikt från överst på fartyget.

Sorrento’s Pizza:
Pizzeria på äkta italienskt vis, med dagliga specialiteter och självklart alla de klassiker du förväntar dig på en äkta pizzeria.

Solarium Bistro Buffet:
Välsmakande och sund frukost- och lunchbistro med soppor, sallader, färsk frukt, crepes och mycket mer.

Vitality Café:
Här får du ett urval av wraps, färsk frukt, yoghurter och smoothies. Ta med dig maten eller slappna av i kaféet.

Café Promenade:
Här får du ett urval av wraps, baguetter och kakor. Ta med dig maten eller slappna av i kaféet.

Seaview Café:
En klassisk deli med typisk barmat och ett stort urval av öl och vin. Utomhus i friska luften med utsikt.

Boardwalk Dog House:
Mysigt matställe med korv av alla slag, från vanlig grillkorv till bratwurst, chilikorv och ett stort urval av tillbehör.

Park Café:
Färska sallader, panini, pannkakor och mycket mer. Här kan du också fylla på med snacks att ha med på utflykten eller till hytten.

Roomservice:
Frukost på sängen, lunch eller middag i din egen hytt? Inga problem, bara beställ rumservice så ordnar vi det utan extra kostnad (en liten avgift tillkommer mellan 00.00 och 05.00)

Specialitetsrestauranger
Specialitetsrestaurangerna erbjuder ett stort utbud av matupplevelser ombord och priserna börjar på USD 15 per person. Vi har en spännande och frestande lista med restauranger du kan välja mellan.

150 Central Park:
En intim och elegant miljö för vår 6-8-rättersmeny kombinerat med passande viner. Menyn anpassas efter säsong och består av färska och unika råvaror från hela världen.

Chops Grille:
Vårt signatur-steakhouse som serverar biff, skaldjur, underbara tillbehör och desserter i ne modern och exklusiv atmosfär.

Johnny Rockets:
Autentisk amerikansk 1950-talsdekor med en jukebox vid varje bord och en meny fylld av amerikanska favoriter. Du bör absolut inte lämna fartyget före du har smakat en av hamburgarna här!

Izumi:
Färsk och smakrik sushi och sashimi, eller var med och tillred maten på ishi-yaki vis, med en glödhet sten placerad på ditt bord.

Seafood Shack:
Typiskt skaldjursrestaurang som också erbjuder hamburgare och salader. Här får du förrätter som krabba och kokosmarinerade räkor och huvudrätter som dagens fisk och fish and chips.

Samba Grill Brazilian Steakhouse:
Sydamerikanska cowboys serverar dig 13 olika kött- och skaldjursspecialiteter och skär upp maten vid ditt bord. Här upplever du en smak av Brazilian-style churrasco grill.

Portofino:
En elegant italiensk restaurang med moderna rätter kombinerat med alla de klassiska smakerna från stövellandet.

Giovanni’s Table:
Traditionell, familjevänlig och italiensk. Specialiserar sig på smaker från Toscana tilredda med kärlek och en lite modernare touch.

Cupcake Cupboard:
Cupcake-himmeln! Färska, nybakade cupcakes med nya smaker var dag. Här kan du också anmälda dig till kurs och lära dig dekorera perfekta cupcakes.

Chef’s Table:
Vår mest exklusiva restaurang med plats till maximalt 16 gäster. Här får du en 5-rätters måltid med vin till presenterad av fartygets Executive Chef.

Solarium Bistro Speciality Restaurant:
På kvällen ändras Solarium-bassängområdet till ett elegant matställe med sunda och smakrika rätter.
Specialrestaurangerna är populära så vi råder dig att reservera plats så fort du har bestämt dig vad du är sugen på.

Spa och friskvård

Utöver ett stort utbud av pooler och bubbelpooler, träningscenter med yoga och tai chi-klasser och eget friskvårdsområde endast för vuxna (Solarium) finns det en spa-avdelning ombord som är väl så bra som något du hittar på någon annan plats.

Vitality℠ Spa
Friskvård börjar här på Vitality℠ Spa, en spa-anläggning med fullservice och lyxiga behandlingar, massager och salonger som får dig att värmas lysa innifrån och ut. Vi erbjuder välkvalificerade spa-terapeuter som ger dig en konsultation och ser till att du får den behandling du behöver. Det enda du behöver göra är att slappna av och drömma dig bort.
• Massage
Aromasten-terapi och klassisk massage är bara två av de många erbjudandne som vi har som får muskler och sinne att slappna av.

• Ansiktsbehandlingar
Vi erbjuder ett urval av olika ansiktsbehandlingar för olika hudtyper.

• Body wraps och scrubs
Bli som ny från topp till tå med naturliga produkter som rensar och stimulerar hela kroppen.

• Akupunktur
Upplev dena antika behandlingsform som minskar stress, lindrar kroniska smärtor, lindrar migränanfall och ger en rad andra hälsofördelar.

• Thermal Suit
En oas med flera välgörande kamrar som alla bidrar till att skapa en unik atmosfär. Aromterapibehandlingarna med torrvärme, fukt och dimma får dig nästan att tro att du har hamnat på ett turkiskt bad.
¨
• Tandblekning, frisörtjänster, manikyr, pedikyr, spa för tonåringar, spa för männ och mycket mer

Barer och kasinon

Även om solen går ner betyder det inte att livet ombord blir tråkigare för det. Vi har ett urval av barer, klubbar, lounger och kasinon där du kan njuta av semestern in på småtimmarna.

Casino Royale
Vårt kasino med 450 spelmaskiner och 30 bord med olika spel. Prova lyckan vid roulettebordet eller undersök om du klarar av att bluffa dig igenom en pokerturnering, i det 1500 kvm stora kasinot har vi något för var smak

Comedy Club
I denna mörka och intima klubb får du skämt levererade lite från sidan av av standup-komiker. Önskasr du pröva dina egna skämt framför publik, så får du möjlighet till det också. Endast för vuxna.

Viking Crown Lounge
Allra överst på fartyget med panoramautsikt över havet hittar du Viking Crown Lounge. Här kan du njuta av kvällarna med live-underhållning och något gott i glaset.

Liveband
Varje kväll får du live-underhållning på olika platser på fartyget. Allt från jazzband och coverband till kvartetter, akustistiskt och latinoinspirerade inslag kan du uppleva ombord.

Engelsk Pub
I den engelske puben kan du njuta av en pint eller av ett stort urval andra ölsorter. Har du tur kan du också uppleva akustiska minikonserter om kvällarna.

Fart och spänning

FlowRider
För den lite mer äventyrslystnsa är den superpopulära FlowRider ett solklart förstaval. Surfsimulatorn som skapar vågor där det forsar ut omkring 130 000 liter vatten i minuten är rolig varseig du är en erfaren surfare eller om du aldrig har provat förut. Vi har instruktörer som hjälper dig komma igång, men sannolikheten är stor att du hamnar i vattnet de första gångerna.

Klättervägg
Ta chansen och prova dina klättringsfärdigheter på vår fantastiska utomhusklättervägg. Det är båda roligt och väldigt bra träning, och även om du är nybörjare eller erfaren klättrare kommer du garanterat njuta av utsikten 15 meter över däck.

Zip Line
Håll i dig på den spännande Zip Line-turen nio däck över golvet.

Sports Court
Varesig det är en mot en eller en full turnering som får igång din tävlingsinstikt, så är Sports Court platsen för bollsport.

Minigolf
Träna på puttningen eller utmana familjen på en runda minigolf på däck, med utsikt över havet.

Boxningsring
I vår fullstora boxningsring kan du gå träningsrundor om en halv eller hel timme med våra erfarna instruktörer. Vi lovar dig att detta både är roligt och en mycket effektiv träningsform. Kräver en liten tilläggsavgift.

Rollerblades
Skrinna dig genom vår tuffa rollarbladesbana med hinder och jämnt underlag.

Isbana
Kanske är detta inte det första du kopplar ihop med kryssning, men vi har faktiskt en egen ishalldär du kan fräscha upp skridskofärdigheterna eller öva in en helt ny piruett!

 • Ring oss gärna vardagar!

  040-45 69 30Paketresor 09.00 - 17.00 (lunch 12-13)Flygsupport 10.00 - 15.00 (lunch 12-13)
 • Kontakt via e-post

 • Gå med i vårt Nyhetsbrev

 • Skicka en reseförfrågan