Sök

Australien och Nya Zeeland

Australien är ett välkänt paradis för besökare med sitt härliga klimat och spännande natur och djurliv. Sevärdheter som det Stora Barriärrevet, Ayers Rock, Great Ocean Road, storstäderna Sydney och Melbourne, och vindistrikten Barossa Valley och Hunter Valley lockar besökare från hela världen. Det är också lätt att resa och ta sig runt i Australien. Vänliga australiensare gör att du alltid känner dig välkommen i det stora landet Down Under.

Att resa till Australien är ett stort äventyr! Vi har tagit fram ett antal reseförslag till Australien där ni kan låta er inspireras. Detta är förslag och tips på hur ni kan lägga upp er resa. Om ni önskar att er resa ska se annorlunda ut så skräddarsyr vi självklart resan efter era önskemål.

Många väljer att kombinera Australien med ett besök till Nya Zeeland. Vi kan rekommendera kryssningar som utgår från Australien till Nya Zeeland – en kryssning är det ultimata sättet att resa eftersom du får uppleva flera destinationer under en och samma resa, utan att du behöver lägga värdefull semestertid på transporter eller att packa om!

Kontakta oss gärna med era önskemål!

Fakta om Australien:
Östra Australien +10 timmar svensk tid, centrala Australien +9,5 timmar svensk tid, västra Australien +7 timmar svensk tid.
Valuta: Australisk dollar (AUD)
Nationellt språk: Engelska
Australien har vänstertrafik och ratten sitter på höger sida av bilen

Klicka på kartan för att göra den större:
Map_visit_AUS

  • Ring oss gärna!

    040-45 69 30Vardagar 9.00 - 17.00 (lunch 12-13)
  • Kontakt via e-post

  • Gå med i vårt Nyhetsbrev

  • Skicka en reseförfrågan