Sök

Thailand

Thailand är ett fascinerande land som erbjuder allt från buddhistiska tempel, exotiska djur och vackra öar till milslånga stränder Landet har en fascinerande historia och en unik kultur samtidigt som huvudstaden Bangkok erbjuder allt man kan önska sig av en storstad!

Thailand har inte bara några av världens finaste hotell och resorts, utan också det största utbudet av boenden att välja mellan. Boendealternativen i Thailand omfattar allt ifrån enkla inkvarteringar på landet till lyxiga femstjärniga spa-resorts och nästan allting däremellan.
Thailand är ett land fullt av, spektakulära naturliga, kulturella och historiska sevärdheter. Varje månad firas ett flertal festivaler runt om i hela Thailand och vi kan lätt hjälpa dig hitta thailändska festivaler! Vilka attraktioner ser du fram emot att upptäcka på din semester?

I Thailand kan du ägna dig åt alla sorts aktiviteter, allt från ballongflygning till kitesurfing. Vi hjälper gärna till med förslag på olika aktiviteter – välj vilka du vill lägga till din semesterplan!
Shopping är en av turisternas absoluta favoritaktiviteter i Thailand. Några av shoppingfavoriterna är thaisiden, läder, silver och guld, dyrbara ädelstenar, pärlor, möbler, antikviteter och andra exotiska hantverk. Landet har inte bara ett av de bästa köken i världen utan också ett stort utbud av restauranger som serverar internationell mat från exempelvis det italienska och japanska köket.

Vi hjälper er att boka nästa semesterresa!

Kontakta oss gärna för mer information och reseförslag!

» Reseförfrågan: Skicka en förfrågan
» Email:
» Telefon: 040-45 69 30

  • Ring oss gärna vardagar!

    040-45 69 30Paketresor 09.00 - 17.00 (lunch 12-13)Flygsupport 10.00 - 15.00 (lunch 12-13)
  • Kontakt via e-post

  • Gå med i vårt Nyhetsbrev

  • Skicka en reseförfrågan