Sök

Adventure of the Seas

Adventure of the Seas®

Adventure of the Seas® är ett fartyg i Voyager-klassen. Det breda spektrat av utbud och faciliteter ser till att det finns tillräckligt att hitta på från morgon till kväll, för både stora och små. Ombord hittar du allt från klättervägg och träningscenter till skridskobana och Royal Promenade – en lugn butiksgata i fyra däck som rymmer en rad butiker och kaféer. Därtill är utbudet för barnen enormt på fartygen i Voyager-klassen.

 • 311 meter lång
 • 21 hyttkategorier
 • 138.000 bruttoton
 • 1557 hytter
 • 3.114 gäster
 • 15 däck

Hytter:

Balkonghytt
Detta är en standardhytt med balkong, som har havsutsikt. Hytten har två sängar som kan göras om till dubbelsäng. Hytten innehåller också ett sittområde, privat balkong, bad, sminkbord md hårföner, TV, radio, minikylskåp och kassaskåp.
Några av dessa hytterna tar upp till 4 personer, de har nedfällbara extrasängar eller bäddsoffa.
Storlek på hytten ca: 18 m2, balkong ca 6 m2.

Utsideshytt
Detta är en standard utsideshytt med fönster. I hytten finns det två enkelsängar som kan göras om till dubbelsäng, privat badrum, sittområde, sminkbord med hårfön, TV, radio, minikykskåp och kassaskåp.
Några av dessa hytterna tar upp till fyra personer, de har nedfällbara extrasängar eller bäddsoffa.
Storlek på hytten, ca: 14 m2 (kategori F är 16m2).

Insideshytt
Detta är en standardhytt med plats för två personer (några kategorier tar upp till fyra personer). Du väljer själv om du vill ha två enkelsängar eller dubbelsäng. Hytten är utrustad med en liten sittgrupp, TV, telefon, badrum med dusch, kassaskåp, minibar, sminkbord med hårfön, garderob och eluttag för 110/220 volt.
Några av dessa hytterna tar upp till fyra personer, de har nedfällbara extrasängar eller bäddsoffa.
Storlek på hytten: 14 m2.

För information om sviter kontakta oss!

Faciliteter ombord

Tre pooler
Ombord hittar du tre pooler i olika storlekar. Runt huvudpoolen har du möjlighet att slappna av i behagliga solstolar och det finns massor av pooler där det finns plats för hela familjen. Önskar du dig lite mer lugn och ro rekommenderar vi Solarium, ett friskvårdsområde enbart för personer över 16 år.

Sex bubbelpooler
Runt poolerna och på andra platser på däck hittar du sex behagliga bubbelpooler

Träning
Med en massa god mat och lugna dagar är det bra att vi har otaliga möjligheter till att hålla formen någorlunda vid liv ombord. De flesta av kativiteterna är gratis, medan du på några behöver betala en liten extraavgift.

Träningspass
Vi erbjuder många träningspass, bland annat pilates, spinning och yoga. Träna och ha det bra på pass ledda av våra glada instruktörer. Många av passen är förlagda utomhus på däck. Några pass kräver en liten extraavgift.

Träningscenter
Du hittar ett stort välutrustat träningscenter ombord. Utrustat med allt du behöver av maskiner och utrustning för god träning, inklusive förstaklassens cardio-maskiner, styrketräningsmaskiner och fria vikter. Här kan du träna med världens bästa utsikt. Gratis.

Klättervägg
Ta chansen och pröva dina klättringsfärdigheter på vår fantastiska utomhusklättervägg. Det är både roligt och väldigt god träning, och även om du är nybörjare eller erfaren klättrare kommer du garanterat njuta av utsikten 12 meter över däck. Gratis.

Löparbana
Utomhus-löparbanan sträcker sig runt hela fartyget och är underbar varesig du önskar dig en lite längre promenad eller om du vill se hur fort du kan springa en mil. Gratis.

Sports Court
Vare sig det är en mot en eller en full turnering som får igång din tävlingsinstinkt, så är Sports Court platsen för bollsport. Gratis.

Rollerblades
Skrinna dig genom vår tuffa rollerbladesbana med hinder och jämnt underlag. Gratis

Underhållning
På kryssning med oss kan du uppleva ett varierat underhållningsutbud på både dag- och kvällstid, med bländande fullskaleproduktioner varje dag – inkluderade i kryssningspriset. Bland annat Tony-vinnande Broadwaymusikaler, isshower, simhoppsuppvisning, storband, ljusshow och otroligt talangfulla artister från hela världen.

Broadway At Sea
Royal Caribbean International® erbjuder det mest varierade urvalet av undehållning till havs. På teatern hittar du ett stort urval av Broadway-inspirerad underhållning som Rhythm & Rhyme, Now and Forever och Wild, Cool and Swinging. Allt detta får du uppleva flera mil från närmsta land.
Fartygen byter musikaluppsättningar lite då och då, så dubbelkolla gärna med oss vilken kryssning som visar din favoritmusikal.

Isshow
Upplev en fantastisk isshow med profesionella isdansare från hela världen, på skridskobanan som finns ombord.

För barn
Pirater, upptäckare, superstjärnor, skepp O´hoy!
På kryssning med oss är barn inte bara barn. De är enögda sjörövare på jakt efter guld, de är upptäckare som undersöker en världens insekter, de är superstjärnor som tar guld i Crazy-OS, de är en del av världens roligaste lekplats.

Adventure Ocean®
En lyckad familjesemester kräver att barnen har det bra. Det har vi tagit på allvar med vårt Adventure Ocean-program för barn i alla åldrar, från spädbarn till tonåringar, finns det alltid spännande saker att hitta på hela dagen. Till och med när fartyget ligger i hamn, om du vill åka på utflykt eller ha tid för dig själv utan barnen, så kan du alltid slappna av med vetskapen att vår Adventure Ocean-personal tar väl hand om dina barn tillsammans med jämngamla lekkamrater. Programmet inkluderas i kryssningspriset om inte annat är specificerat.
Alla Adventure Ocean-ledare har högskoleutbildning inom pedagogik eller annat relaterat fält samt specialkompetens och erfarenhet med barn. Därutöver är alla ledare undervisade och certifierade i första hjälpen och hjärt-lungräddning. Vårt Adventure Ocean-program finns ombord på alla våra fartyg och är speciellt till för att underhålla barn och ungdom i olika åldersgrupper:

Aqua Babies (6-18 månader) och Aqua Tots (18-36 månader)
Här har vi specialanpassat aktiviteter för att unerhålla våra minsta gäster. Tillsammans med er som föräldrar akn de delta i lekgrupper med jämngamla med fokus på musik, lekar och inlärning i en trygg miljö. Även om våra kativitetsledare är väl erfarna och profesionella med barn får en förälder fortfarande vara med på dessa aktivitetsstunder.
Om du önskar dig tid för dig själv har vi barnvakter som tar sig an dina barn med roliga aktiviteter. Utbuder är tillgängligt både på dagtid och eftermiddag/kväll mot en tilläggsavgift. Barn under 6 månader kan desvärre inte resa på kryssning med Royal Caribbean.

Aquanauts (3-5 år (blöjfri))
De små äventyren får uppleva dinosauriestora hemligheter på Jurassic Junior, de kommer ta över fartyget i Pirat-paraden och de får upptäcka sina talang för att måla, rita, bygga med lera och annan konst.

Explorers (6-8 år)
Space Clay, fossil-feber, meterologisk galenskap och många andra vetenskapliga experiment som slipar hjärnan hos dessa små utforskare. Tillsammans med lite dans, sång, lek, teater, sow och spel kommer de ha det roligt hela dagen (och kvällen). Kanske vankas det en glass eller två också.

Voyagers (9-11 år)
Hur skulle det vara med en skattjakt med nya vänner från hela världen? Eller en basketturnering mot samma vänner? Detta är bara början, med roliga aktiviteter som spel- och idrottsturneringar, talangjakt, tvspels-tävlingar och mycket, mycket mer.

Tonåringar (12-14 år)
Håll aktivitetsnivån uppe med klätterväggstävlingar, spökboll, och Dance Revolution eller lugna ner med grill- och filmkväll. Bli en stjärna framför open mic eller i vår fantastiska talangjakt. Kanske är det någon som är sugen på en DJ-kurs på DJ-akademin också?

Tonåringar (15-17 år)
Träffa nya vänner på temafester, Pool Parties och middagar endast för tonåringar. Tävla på karaokescenen, på basketplanen eller på Wii och se vem som kommer ut med äran intakt.

Spelhall
Här hittar du klassiska spel som PacMan, flipperspel och Air hockey utöver nyare saker som Guitar Hero och Fast & Furious Drift, bara för att nämna några. Den extra roliga arkad-känslan infinner sig i spelhallen.

Barnmenyer
Mat är viktigt för både stora och små, så lyckligtvis har vi många spännande möjligheter ombord. Hamburgare på Jonny Rockets, frukost med DreamWorks-karaktärer och barnvänliga rätter på de flesta matsällena. Om du beställer My Family Time Dining i huvudrestaurangen serverer vi barnen god mat före Adventer Ocean hämtar dem och tar med dem på roliga aktiviteter och lekar medan ni kan njuta under resten av middagen i lugn och ro.
Det händer något från tidigt på morgonen till de sena nattimmarna. För att du ska veta vad som händer, blir vårt engelskspråkiga nyhetsbrev “Cruise Compass” levererat till hytten varje dag. Här hittar ud alla upplysningar om aktiviteter och underhållning ombord samt information om nästa destination och väderleksrapporten.

Shopping
Med tanke på alla de spännande destinationer du kommer till under loppet av en kryssning finns det självklart oändligt med shoppingmöjligheter medan vi ligger i hamn. Därutöver finns det också mycket att tillgå ombord på fartuget. Upptäck din nya favoritbutik mitt ute på havet, och kanske upptäcker du dina favoritmärken också. Vi har tax free-priser på ett stort urval av smycken, kläder, konst och mycket, mycket mer.

Restauranger
Ombord hittar du ett stort urval av formella och informella restauranger och kaféer. Du kan välja mellan enkla snacks under hela dagen till gourmet-middagar i någon av våra restauranger. De flesta matställena inkluderas i kryssningspriset. I våra specialrestauranger får du det lilla extra för ett litet tillägg på priset.

Matställen inkluderas i priset
Vi kan lova dig fantastiska matupplevelser under hela kryssningen utan att du behöver betala en krona extra för det.

Huvudrestaurangen:
Flerrätters frukost, lunch och middag i en elegant miljö, välsmakande meny och personlig service från våra dedikerade personal. Under middagen kan du välja mellan fast dukning, där du väljer en fast tid med samma bord, samma kypare och samma servitörer under hela kryssningen, eller My Time Dining där du kan äta när det passar dig (mellan 18.00 och 21.30) och utan fasta bord, kypare eller servitörer. Valet är ditt.

Windjammer Cafè:
Välsmakande buffet med rätter från hela världen. Öppet hela dagen och med fantastisk utsikt från allra övers på fartyget.

Cafè Promenade:
Här får du ett urval av wraps, baguetter och bakverk. Ta med dig maten eller slappna av i kaféet.

Jade Sushi:
Färsk sushi med allt du önskar dig från det asiatiska köken. Här finns också en stor vinmeny.

Roomservice:
Frukost på sängen, lunch på balkongen eller middag i din egen hytt? Inga problem, beställ bara roomservice så ordnar vi det utan extra kostnad (en liten avgift tillkommer mellan 00.00 och 05.00)

Specialitetsrestauranger
Specialitetsrestaurangerna erbjuder en stor bredd av matupplevelser ombord och priserna börjar vid USD 15 per person. Vi har en spännande och frestande lista med restauranger du kan välja mellan.

Johnny Rockets:
Autentisk amerikansk 1950-talsdekor med jukebox vid varje bord och en meny fylld med amerikanska favoriter. Du bör absolut inte lämna fartyget utan att ha smakat hamburgarna här!

Giovanni’s Table:
Traditionsfylld, familjevänlig och italiensk. Specialiserar sig på smaker från Toscana lagade med kärlek och modern touch.

Ben & Jerry’s:
Har du smakat den förr så vet du vad vi menar, och om du inte har smakat glassen härifrån så har du något att se fram emot!
Specialrestaurangerna är populära så vi rekommenderar dig att reservera plats så fort du har bestämt dig för vad du är sugen på.

Spa och friskvård
Utöver ett stort utbud av pooler och bubbelpooler, träningscenter med yoga och tai chi-klasser och eget friskvårdsområde endast för vuxna (Solarium) finns det en spa-avdelning ombord som är väl så bra som något du hittar på någon annan plats.

Vitality℠ Spa
Friskvård börjar här på Vitality℠ Spa, en spa-anläggning med fullservice och lyxiga behandlingar, massager och salonger som får dig att värmas lysa innifrån och ut. Vi erbjuder välkvalificerade spa-terapeuter som ger dig en konsultation och ser till att du får den behandling du behöver. Det enda du behöver göra är att slappna av och drömma dig bort.

• Massage
Aromasten-terapi och klassisk massage är bara två av de många erbjudandne som vi har som får muskler och sinne att slappna av.

•Ansiktsbehandlingar
Vi erbjuder ett urval av olika ansiktsbehandlingar för olika hudtyper.

• Body wraps och scrubs
Bli som ny från topp till tå med naturliga produkter som rensar och stimulerar hela kroppen.

• Akupunktur
Upplev dena antika behandlingsform som minskar stress, lindrar kroniska smärtor, lindrar migränanfall och ger en rad andra hälsofördelar.

• Thermal Suit
En oas med flera välgörande kamrar som alla bidrar till att skapa en unik atmosfär. Aromterapibehandlingarna med torrvärme, fukt och dimma får dig nästan att tro att du har hamnat på ett turkiskt bad.

• Tandblekning, frisörtjänster, manikyr, pedikyr, spa för tonåringar, spa för männ och mycket mer

Barer och kasino
Även om solen går ner betyder det inte att livet ombord blir tråkigare för det. Vi har ett urval av barer, klubbar, lounger och kasinon där du kan njuta av semestern in på småtimmarna.

Casino Royale
Vårt kasino med 280 spelmaskiner och 16 bord med olika spel. Pröva lyckan vid roulettbordet eller undersök om du klarar att bluffa dig igenom en pokerturnering, i det 895 kvm stora kasinot har vi något för varje smak.

Viking Crown Lounge
Allra överst på fartyget med panoramautsikt hittar du Viking Crown Lounge. Här kan du njuta om kvällarna med liveunderhållning och något gott i glaset.

Liveband
Var kväll får du liveunderhållning på olika platser på fartyget. Allt från jazzband och coverband till kvartetter, akustiska och latinska inslag får du uppleva ombord.

Engelsk Pub
I den engelska puben kan du njuta av en pint eller ett stort urval andra ölsorter.

Fart och spänning

FlowRider
För den lite mer äventyrslystnsa är den superpopulära FlowRider ett solklart förstaval. Surfsimulatorn som skapar vågor där det forsar ut omkring 130 000 liter vatten i minuten är rolig varseig du är en erfaren surfare eller om du aldrig har provat förut. Vi har instruktörer som hjälper dig komma igång, men sannolikheten är stor att du hamnar i vattnet de första gångerna.

Klättervägg
Ta chansen och prova dina klättringsfärdigheter på vår fantastiska utomhusklättervägg. Det är båda roligt och väldigt bra träning, och även om du är nybörjare eller erfaren klättrare kommer du garanterat njuta av utsikten 15 meter över däck.

Sports Court
Varesig det är en mot en eller en full turnering som får igång din tävlingsinstikt, så är Sports Court platsen för bollsport.

Minigolf
Träna på puttningen eller utmana familjen på en runda minigolf på däck, med utsikt över havet.

Rollerblades
Skrinna dig genom vår tuffa rollarblades bana med hinder och jämnt underlag.

Isbana
Kanske är detta inte det första du kopplar ihop med kryssning, men vi har faktiskt en egen ishall där du kan fräscha upp skridskofärdigheterna eller öva in en helt ny piruett.

 • Ring oss gärna vardagar!

  040-45 69 30Paketresor 09.00 - 17.00 (lunch 12-13)Flygsupport 10.00 - 15.00 (lunch 12-13)
 • Kontakt via e-post

 • Gå med i vårt Nyhetsbrev

 • Skicka en reseförfrågan