Sök

VÄLKOMMEN TILL KISSIMMEE, FLORIDA!

Med ett underbart klimat, charmig 50-tals stil mitt i stan, och närheten till Disney World™, är Kissimmee en populär destination i Florida. Här hittar hela familjen en idealisk plats med massor av roliga aktiviteter och upplevelser i solen!

Kissimmee erbjuder en mängd sevärdheter, turistattraktioner och världens bästa nöjesparker såväl som fantastisk shopping!
Välj mellan SeaWorld® Orlando, Walt Disney World® Resorts’ Magic Kingdom® Park, Epcot®, och Disney’s Animal Kingdom®.
Universal Orlando® Resort erbjuder Wizarding World of Harry Potter™ ,Diagon Alley™ & Hogsmeade™.

Kissimmee är en perfekt utgångspunkt för båtturer, vattensporter, strandliv såväl som utflykter till Kennedy Space Center, LEGOLAND® Florida och Busch Gardens®! Ni kan även kliva ombord på en fantastisk kryssning till Karibien med avresa från Port Canaveral, endast 45 minuter öster om Kissimmee!

Florida är inte bara strandliv så passa på att bo några nätter i Kissimmee och upptäck allt som är speciellt med staden – från dess historiska charm, till underbar shopping och mat – Kissimmee är en härlig stad som ni sent kommer glömma!

Vi kan inte nog betona att Kissimmee är en destination för alla! Här kommer några av de nya attraktionerna och sevärdheterna att se fram emot i Kissimmee den här säsongen!

Toy Story Land har öppnat på Disney Studios Hollywood Studios! Bli förminskad ner till leksakstorlek när ni reser genom Andys bakgård för äventyr med Toy Story-karaktärerna! Nyheter inkluderar en ny dalbana, Slinky Dog Dash, och Alien Swirling Saucers, ett galaktiskt äventyr med filmens kända små gröna utomjordingar!

Upplev en nytt äventyr med “Fast & Furious – Supercharged”. Som Universal Studios senaste attraktion finns även ett virtuellt kösystem där gästerna kan välja inträdestid i förväg via Universal Orlando Resorts mobilapp!

Ta en tur genom en fantasivärld som är helt och hållet tillverkad av LEGO.

Upplev Infinity Falls på SeaWorld Orlando, med världens högsta vattenfall inspirerat av regnskogarna i Sydamerika. Upplev fallet ner till en strömmande flod, 40 meter nedanför!

Aquatica i SeaWorlds vattenpark har öppnat ”Ray Rush”, ett 18 meter långt vattenäventyr. Vattenstrålar driver er framåt i en gigantisk sfär mot en härlig rutschkana!

På Shingle Creek avnjuter ni förslagsvis en paddeltur på kvällen i fullmånens sken.

Boka ert Hotell här!

Läs Kissimmee turism guide här!

Så kontakta oss redan idag på 040-456930 [email protected] för hjälp med att boka paketresor, boende in ett underbart semesterhus eller i lägenhet, eller sök själv efter ert perfekta hotell nedan.

RING OSS FÖR BOKNING OCH ÖVRIG INFORMATION 040-456930

Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning & prisändring.

Kontakta oss gärna för personlig hjälp.

» Reseförfrågan: Skicka en förfrågan
» Email:

» Telefon: 040-45 69 30

  • Ring oss gärna vardagar!

    040-45 69 30Paketresor 09.00 - 17.00 (lunch 12-13)Flygsupport 10.00 - 15.00 (lunch 12-13)
  • Kontakt via e-post

  • Gå med i vårt Nyhetsbrev

  • Skicka en reseförfrågan