Sök

Flyg med British Airways världen över!

När ni flyger med British Airways når ni snabbt, enkelt och prisvärt flera av de mest populära destinationerna i världen!
Din resa börjar redan på flygplatsen när du bokar din resa med British Airways.
Oavsett om du vill använda tiden till att jobba eller koppla av före ditt flyg, så kan du välja att spendera din tid bekvämt & med stil i någon av deras Business lounger. Här kan du njuta av en exceptionell upplevelse, med utmärkta faciliteter & ta del av den bästa servicen!

Väl ombord är British Airways medvetna om att måltiderna som serveras under din flygresa är en viktig del av din reseupplevelse. Därför har dem nyligen introducerat en ny spännande meny, med ett bredare sortiment av både mat och tilltugg, samt andra godsaker som glass och snacks-boxar!
Dem uppdaterar även menyerna var sjätte månad för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen varje gång du flyger med British Airways.

Du kan dessutom få ut mer av din flygresa genom att uppgradera från World Traveller till World Traveller Plus.
Med en ny och elegant inredning, rymligare stolar med större benutrymme och mer stolslutning, huvud- samt fotstöd, 60% större plattskärm samt inbyggda kontaktuttag för din laptop eller andra elektroniska enheter.
För att säkerställa att du får med dig allt bagage du önskar får du ta med dig två incheckade väskor á 23 kg samt två handbagage.
Den nya, tystare och rymligare kabinen, finns nu på de nyare flygplanen och dem är i full gång med att renovera en del av deras tidigare flygplan till samma standard för att utöka din upplevelse med World Traveller Plus.

British Airways flyger bl.a. med nya Airbus A380 – världens största passagerarflygplan!

Nya destinationer 2020:

Från och med 1 juni flyger British Airways 5 gånger i veckan från London Heathrow till Portland, Oregon.

British style. British service. British Airways.

Kontakta oss redan idag – AOB Travel erbjuder spännande paketresor världen över med British Airways!

» Reseförfrågan: Skicka en förfrågan
» Email: [email protected]
» Telefon: 040-45 69 30

  • Ring oss gärna vardagar!

    040-45 69 30Paketresor 09.00 - 17.00 (lunch 12-13)Flygsupport 10.00 - 15.00 (lunch 12-13)
  • Kontakt via e-post

  • Gå med i vårt Nyhetsbrev

  • Skicka en reseförfrågan