Sök

VÄLKOMMEN TILL TAMPA BAY!

Med kritvita sandstränder, subtropiskt klimat & pittoreska fiskebyar är Tampa ­Bay-området en pärla på Floridas vackra västkust!

Tampa Bay erbjuder en mängd sevärdheter och turistattraktioner såväl som paradisstränder som sträcker sig som ett pärlband längs hela kusten utmed Mexikanska Golfen.

Tampas mest kända stadsdel heter Ybor City som med sitt pulserande nattliv är västkustens svar på South Beach i Miami. Området grundades redan på 1880-talet och var på den tiden känt som huvudstaden för USAs cigarettillverkning.

Det kubanska inslaget i Ybor City bjuder även besökaren på många genuina kubanska restauranger och ger Tampa Bay en härligt avslappnad och inbjudande atmosfär. Inflytandet från Kuba kan ses och kännas över hela området i såväl mat som arkitektur, historia, atmosfär och livsstil.

Så innan ni beger er till stränderna, passa på att bo några dagar i Tampa och upptäck allt det som är speciellt med staden – från dess historiska charm, till spektakulär konst, mat och lokal öl – Tampa är en underbar stad som ni sent kommer glömma!

Så kontakta oss redan idag på 040-456930 [email protected] eller sök själv efter ert perfekta hotell nedan:

Boka ert Hotell här

 

Kulinariska upplevelser!


I Tampa märker vi direkt hur kubaner, spanjorer, italienare, tyskar och kineser har fört vidare sina kulturella traditioner och smaker. Gå från den ena änden av Seventh Avenue till den andra och njut av världens smaker – allt från den kubanska smörgåsen till franska crepes, från sushi till spanska tapas och grekisk moussaka!
Tampa är också Floridas centrum för mikrobryggerier – här kan du avnjuta många olika sorters öl i världsklass!

 

Nöjesparker, äventyr & museer!


Tampas största nöjespark heter Busch Gardens. Med sitt afrikanska tema erbjuder parken otroliga berg- och dalbanor samt den närbelägna vattenparken Adventure Island.
När du fått tillräckligt av äventyr kan du ta det lite lugnare och besöka några av de många muséer och utställningar som staden erbjuder – t.ex på Florida Aquarium & Tampa Zoo. Tampa Riverwalk är en trevlig promenadsträcka med många bra hotell. Besök även Museum of Art och det interaktiva Glazer Children’s Museum.

 

Souvenirer, marknader och shopping!


Ni hittar även shopping i världsklass i Tampa!
För cigarrkunniga erbjuds bona-fide cigarrer i Ybor City. I Centennial Park i Ybor City ordnas varje lördag en spännande marknad där besökaren bjuds på mat och hantverk.
Shoppingentusiaster bör ta sig till International Plaza & Bay Street, i närheten av flygplatsen, för mer än 200 butiker plus ett stort restaurangområde. Hyde Park Village i södra Tampa bjuder på en pittoresk shoppingupplevelse bland fontäner och de välskötta trädgårdarna – en vacker miljö för exklusiv shoppingterapi!

Tampa är verkligen en destination för alla!

Befolkning: ca. 3 miljoner
Område: 453.9 km²
Transport: TECO-spårvägen ansluter Downtown och Channelside med det historiska Ybor City-distriktet och över 200 bussar trafikerar Tampa Bay-området.
Valuta: US Dollar
Trendiga stadsdelar: Downtown Tampa – Ybor City – Seminole Heights – SoHo / Hyde Park – Channel District.

Läs Tampa turism guide här:

Kontakta AOB Travel redan idag så berättar vi mer- vi kan Tampa!

Se mer om Tampa Bay här:

 

KONTAKTA OSS FÖR BOKNING OCH ÖVRIG INFORMATION 040-456930

» Reseförfrågan: Skicka en förfrågan
» Email:[email protected]
» Telefon: 040-45 69 30

 

  • Ring oss gärna vardagar!

    040-45 69 30Paketresor 09.00 - 17.00 (lunch 12-13)Flygsupport 10.00 - 15.00 (lunch 12-13)
  • Kontakt via e-post

  • Gå med i vårt Nyhetsbrev

  • Skicka en reseförfrågan