Sök

New Orleans

Välkommen till färgsprakande New Orleans!

New Orleans kan skryta med att vara födelseplatsen för jazz och gospel med världskända artister som Jerry Lee Lewis och Louis Armstrong. Upplev berömda French Quarter och Bourbon Street- kända för dess fantastiska musik- och restaurangutbud.

Här är några exempel på saker att se, göra, äta och uppleva i New Orleans!

En promenadvänlig stad: Om du bor i det Franska Kvarteret, Downtown eller i Arts / Warehouse District, kommer du att kunna promenera  till de flesta sevärdheter. New Orleans erbjuder även andra charmiga, unika sätt att resa runt, inklusive en historisk spårvagn! Åk tillbaka i tiden på en häst- och vagnresa, eller färdas på Mississippi-floden i en paddlewheel-flodbåt .

Multikulturell metropolis: Många olika & spännande kulturer finns representerade i New Orleans: Cajun &  Creole,  Franska, Spanska, Latino, Irländska och Afrikanska. Oavsett om det är dialekt, mat, musik, konst eller arkitektur, är denna stad en av de mest unika i världen tack vare de bidrag som gjorts av de människor som byggt den.

Restauranger som passar alla smaker: Mat varierar från traditionell (Commander’s Palace, Galatoire) till modern (Maypop; Compère Lapin), romantisk (Brigtsens restaurang) till familjevänlig (Central Grocery) och vardaglig (Napoleon House). Prova en jazzbrunch (The Court of Two Sisters) eller välj att äta sent på natten på Cafe du Monde som grundades för över 150 år sedan och håller öppet 24 timmar om dygnet (Franska Kvarteret).

Cocktailens hem: New Orleans är födelseplatsen för cocktails som The Hurricane, The Grasshoper och Sazerac (den officiella drinken). Lämna inte staden utan att upptäcka Sazerac på Sazerac Bar i Roosevelt Hotel.

Jazzmusikens födelseplats: Lyssna på jazzmusik i den stad där den föddes. Följ lokalbefolkningen och njut av de oändliga musikklubbarna och barerna längs Frenchmen Street. Snug Harbor, Spotted Cat och Preservation Hall är lokala jazzfavoriter. Förutom jazz, njut av blues, R & B, funk och soul – oavsett om det spelas på en klubb eller på gatan, finns det alltid möjlighet att dansa i den här staden.

Festivalernas huvudstad: Det finns över 130 festivaler att njuta av i New Orleans! Mardi Gras är den mest omtalade och firade, men det finns många andra storslagna festivaler som The French Quarter Festival och The New Orleans Jazz & Heritage Festival som även lockar många besökare.

Boka ert Hotell här

No archives to show.
  • Ring oss gärna vardagar!

    040-45 69 30Paketresor 09.00 - 17.00 (lunch 12-13)Flygsupport 10.00 - 15.00 (lunch 12-13)
  • Kontakt via e-post

  • Gå med i vårt Nyhetsbrev

  • Skicka en reseförfrågan