Sök

MSC Seaview är det andra av två identiska fartyg i Seaside-generationen. Med sina 323 meters längd och en GRT på 154 000 ton, kommer hon att ha en maxkapacitet på 5 429 gäster.
Inspirationen till MSC Seaview är hämtad från de moderna, exklusiva komplex av strandlägenheter du kan hitta i Karibien eller längs Medelhavets vackraste stränder. När du stigit ombord på fartyget kommer du att uppleva en särskild närhet till havet. MSC Seaviews konstruktion tar väl vara på det varma vädret, solen och det vackra Medelhavet. Du kan njuta i solen eller i skuggan medan du äter, dricker och kopplar av ute på däck, med några av de bästa havsutsikterna i världen. Förmodligen kommer du också att uppskatta de inspirerande allmänna utrymmena inomhus, där varje del är designad för att dra maximal nytta av havsutsikten och solljuset.

En av de saker som gör MSC Seaview unik är den imponerande 360° promenade, ett promenaddäck som låter dig gå hela vägen runt fartyget, med bara ett glasräcke mellan dig och havet. Detta fantastiska däck fungerar som ett nöjesdäck där du kan promenera, äta och dricka gott i barer och restauranger eller shoppa i fina butiker, samtidigt som du njuter av spektakulära utsikter så långt ögat når.

MSC Seaview kommer att kryssa sin första sommarsäsong i västra Medelhavet, där MSCs expertis är oöverträffad. En semester med MSC Cruises är det perfekta sättet att upptäcka Medelhavets alla kulturer, smaker och historiska underverk. MSC Seaview kommer att ha tre hemmahamnar i Medelhavet: Genua, Marseille och Barcelona. Fartyget kommer också att besöka andra populära Medelhavsdestinationer som Neapel, Messina och Valetta, där du kan njuta av ett brett utbud av aktiviteter som ger dig tillfälle att upptäcka regionen.

  • Ring oss gärna vardagar!

    040-45 69 30Paketresor 09.00 - 17.00 (lunch 12-13)Flygsupport 10.00 - 15.00 (lunch 12-13)
  • Kontakt via e-post

  • Gå med i vårt Nyhetsbrev

  • Skicka en reseförfrågan