Sök

Kundreferenser:

“Vilken otrolig resa vi precis kommit hem ifrån! Fantastiska upplevelser hela resan igenom, välfungerande safarilodge i toppklass och duktiga guider som på ett försiktigt sätt tog oss väldigt nära dessa imponerande vilda djur, fick se ” BIG 5″ och många andra djur. Lika fantastiskt boende i Cape Town, välorganiserade och intressanta turer i detta underbart vackra område. Många fina viner med hem! Allt fungerade helt perfekt resan igenom!
STORT TACK för din hjälp att ordna denna minnesvärda resa för oss.
Ann”

“Jag vill bara säga att vi hade en riktigt trevlig och lärorik resa till Sydafrika och mycket tack vare din fina planering! 🙂 Det är nog en av våra bästa långresor vi har gjort. Bifogar en bild från lodgen. Vi hör av oss när vi blir sugna på en ny resa framöver. Stort tack och trevlig fortsättning på hösten!
Raija”

“Det har varit två fantastiska veckor och vi är så nöjda. Tusen tack för all hjälp. Safarin var magisk och vi kan varmt rekommendera Simbavati River Lodge. Allt från boendet, servicen, maten, personalen och såklart själva safarin var kanon! Vi kom även iväg och dök med vithajar utanför Gansbaai. En underbar morgon kl 05.00 där vi såg solen gå upp och väl igen såg vi 8 olika vithajar, flera väldigt nära buren när vi var nere!
Återigen tusen tack! Vi återkommer gärna när det är dags för nästa långresa!
Hälsningar Jessica o Fredrik”

Vi hade en fantastisk semester! Tack för all hjälp! Moditlo va kanon, mat, service, safarin ja allt faktiskt Skulle kunna åka direkt igen( om det inte vore för den långa flygresan) ;0)
Kram Camilla”

  • Ring oss gärna vardagar!

    040-45 69 30Paketresor 09.00 - 17.00 (lunch 12-13)Flygsupport 10.00 - 15.00 (lunch 12-13)
  • Kontakt via e-post

  • Gå med i vårt Nyhetsbrev

  • Skicka en reseförfrågan