Sök

Upplev världen med Lufthansa!

Lufthansa är en av världens största flygkoncern och bildar tillsammans med Swiss, Austrian, Brussel Airlines och Eurowings – Lufthansa Group.
Med fokus på en modern flygplansflotta, komfort, kvalitet och service ombord säkerställer Lufthansa deras ledande roll på marknaden och ser till att flygningarna är attraktiva och hållbara för sina passagerare.
Välkommen ombord och upplev skillnaden!

 

Business Class

Lufthansas Business Class erbjuds både inom Europa och på långflygningar. Oavsett om man flyger kort eller långt har man som Business passagerare på Lufthansa tillgång till prioriterad check-in, 2 incheckade väskor märkta med priority baggage“ (kommer anlända först på bagagebandet på sin slutdestination), 2 handbaggage, fri tillgång till loungerna och prioriterad boarding.
Väl ombord serveras en trevlig välkomstdrink innan start.
En 3 rätters säsongsbaserad måltid serveras på äkta porslin med ett brett utbud av viner och andra drycker i absoluta toppklass.
De extra breda sätena på långflygningarna går att fälla till fully-flat beds på nästan 2 meter så man kan få en riktigt god natts sömn och anlända till sin destination väl utvilad.
Business inom Europa erbjuder mer utrymme i form av en fri stol mellan varje passagerare i främre delen av kabinen.
På långflygningarna erbjuds ett brett sortiment av underhållning på stora 11-12 inch skärmar. Vad sägs om de absolut senaste filmerna, serier, musik och spel.
Så luta er tillbaka och njut av er flygning med Lufthansa i Business Class!

 

Premium Economy Class

Mer utrymme, mer baggage, mer service!
Premium Economy Class erbjuds endast på Lufthansas långflygningar.
Man får checka in 2 väskor utan extra kostnad. (HON Circle Members och Senators får checka in 3 väskor utan extra kostnad).
Reser man i Premium Economy Class är man välkommen att besöka nästan alla Lufthansa Business Lounges över hela världen mot en mindre kostnad.
Business Lounge Europe: EUR 25
Business Lounge USA: USD 35
Welcome Lounge FRA: EUR 50
Väl ombord ligger det ett bekvämt resekit och en flaska vatten i varje säte. Före start serveras en trevlig välkomstdrink och man kan i lugn och ro välja en 3 rätters måltid från menyn.
Tack vare att sätet är upp till 50% större än i vanlig Economy Class sitter man väldigt bekvämt och resan till er destination upplevs mycket komfortabel och luftigt.
På långflygningarna erbjuds ett brett sortiment av underhållning på stora 11-12 inch skärmar. Vad sägs om de absolut senaste filmerna, serier, musik och spel.
Så luta er tillbaka och njut av er flygning med Lufthansa i Premium Economy Class!

 

Economy Class

Det finns gott om benutrymme både på korta och mellanlånga flygningar med Lufthansa i Economy Class.
Tack vare ryggstödets tunna konstruktionen, ges det mer benutrymme så man kan sträcka ut benen och sitta bekvämt även i Economy Class.
På långflygningar är stolarna dessutom lite bredare och det justerbara nackstödet gör att man sitter väldigt behagligt och komfortabelt.
Ombord erbjuds alltid mat och dryck. Lufthansa erbjuder menyer som är anpassade till avgångstid och destination.
De serverar en 3 rätters måltid inkl ett stort sortiment av alkoholhaltiga och icke-alkoholhaltiga drycker utan extra kostnad.
På långflygningarna i ekonomi klass erbjuds dessutom en andra måltid, oftast en kall vegetarisk anrättning och på utvalda destinationer även snacks mellan måltiderna. Drycker går att beställa under hela flygningen utan extra kostnad.
På långflygningarna erbjuds ett brett sortiment av underhållning, vad sägs om de absolut senaste filmerna, serier, musik, spel och mycket mycket mera.
Så luta er tillbaka och njut av er flygning med Lufthansa i Economy Class!

 

 

Ring oss redan idag – AOB Travel erbjuder spännande resor med Lufthansa!

 

» Reseförfrågan: Skicka en förfrågan
» Email: [email protected]
» Telefon: 040-45 69 30

  • Ring oss gärna vardagar!

    040-45 69 30Paketresor 09.00 - 17.00 (lunch 12-13)Flygsupport 10.00 - 15.00 (lunch 12-13)
  • Kontakt via e-post

  • Gå med i vårt Nyhetsbrev

  • Skicka en reseförfrågan