Sök

josefin_NCL

Ombord på Norwegian Cruise Line!

Resan började med en vistelse i Barcelona och dess härliga atmosfär. Här bodde vi på fyrstjärniga Hotel Medinaceli som har ett helt perfekt läge nere vid vattnet, bara ett stenkast från La Rambla.

Efter en hel del promenader och goda tapas vad det dags att stiga ombord på fartyget som skulle ta oss till Neapel och slutligen Rom. Här emellan hade vi också en dag till havs, vilket behövs för att hinna med alla aktiviteter och semesterupplevelser som erbjuds. Fartyget är alldeles ypperligt för barnfamiljer med sin häftiga vattenrutschbanor, roliga poolområde och aktiviteter som aldrig tycks ta slut. Vill barnen och föräldrarna slappna av på varsitt håll en stund så finns även den möjligheten.

Norwegian satsar på så kallad ”freestyle cruising” vilket innebär att man inte har några fasta tider som skall passas. Detta ger resenären frihet att fira sin semester hur den vill, när den vill. Tillexempel har man inga sittningstider för middagen utan man äter helt enkelt när man känner för det. Man får lätt en översikt över vilka restauranger som har gott om bord lediga, vill man planera lite mer går det såklart bra att boka bord i förväg. Likaså finns det underhållning för alla smaker. Allt från storslagna föreställningar i teatern till minde ställen med underhållning som känns lite mer personlig och avslappnad. Ett av mina favoritställen blev pianobaren, där två helt makalösa pianister spelade låtar på förfrågan, det blev en otroligt härlig stämning där alla trivdes.

Reser man på egen hand finns det trevliga studios som är menade för en person. Till dessa hör ett gemensamt område för andra som också bor i studios där man kan umgås och träffas upp om man så önskar.

Ett tips till er som tycker om kötträtter är att besöka den Brasilianska restaurangen Moderno, här fick vi troligvis det bästa köttet jag någonsin smakat med himmelska tillbehör.
Sammanfattningsvis kan man säga att här har ni en semester på era egna villkor. På ett mycket bekvämt sätt får man uppleva många destinationer, underhållning på hög nivå, god mat, avkoppling och mycket mer. En komplett semesterupplevelse helt enkelt.

//Josefin AOB Travel

  • Ring oss gärna vardagar!

    040-45 69 30Paketresor 09.00 - 17.00 (lunch 12-13)Flygsupport 10.00 - 15.00 (lunch 12-13)
  • Kontakt via e-post

  • Gå med i vårt Nyhetsbrev

  • Skicka en reseförfrågan