Sök

Jungfrutur med MSC Meraviglia!

Jag fick i juni chansen att följa med på MSC Meraviglias premiärtur i Medelhavet.  Splitternytt, fräscht och högteknologiskt. På detta nya smartship kan man lösa det mesta via en app i telefonen, såklart kan man även få i hjälp i receptionen.

Grundtanken är att underlätta för gästen och göra utbudet överskådligt i telefonen, tv:n i hytten och på skärmarna runt om på fartyget. Så om ni vill boka in underhållning, utflykter, restaurangbesök eller annat är det bara att ta upp telefonen.

Innan avfärd hemifrån laddar man ner appen ”MSC for me” och väl ombord fungerar denna även utan internet.

Fartyget känns som en riktig liten stad, här har ni en gågata, trevliga butiker, restauranger, barer, spektakulär kvällsunderhållning med mera. Fartyget gör även många härliga stop på vägen, allt ifrån härliga Sicilien, Malta, Neapel, Marseille och myllrande Barcelona.

Något av det häftigaste jag upplevde ombord var MSC´s nya samarbete med Cirque du Soleil. På fartyget har man låtit bygga en specialanpassad scen som låter föreställningen ta alla möjliga former. Artisterna interagerar med teknologin som skapar en magisk upplevelse.

Man finner underhållning i alla dess former ombord. Om man skulle känna för att testa en flygsimulator, köra formel 1 simulator eller gå på 4D bio så är det bara bege sig till bakre delen av fartyget. Här hittar man också en hel uppsjö av underhållning för mindre barn. Det finns helt enkelt något för alla.

Ett annat av mina favoritställen var Horizon pool som har fri utsikt över havet. Här kan du sola och ta ett svalkande dopp på dagarna. På kvällen förvandlas området till ett vackert dansgolv med stjärnorna som tak. Är ni nyfikna på en resa med Meravigliga så hör gärna av er till mig!

//Josefin AOB Travel

  • Ring oss gärna vardagar!

    040-45 69 30Paketresor 09.00 - 17.00 (lunch 12-13)Flygsupport 10.00 - 15.00 (lunch 12-13)
  • Kontakt via e-post

  • Gå med i vårt Nyhetsbrev

  • Skicka en reseförfrågan