Sök

Res jorden runt med KLM!

Res jorden runt med KLM – i affärer eller nöjen – och till ett bra pris dessutom!

Genom att kombinera alla de rutter KLM tillsammans med SkyTeams partners erbjuder kan du flyga i stort sett vart som helst.
KLM och SkyTeams nätverk erbjuder fler än 1000 destinationer i 169 länder.

En av KLMs stoltheter är Schiphol Airport. Har du tid över så finns det mycket att sysselsätta sig med. Du kan handla i shoppingcentret See Buy Fly, pröva din lycka på flygplatsens kasino eller varför inte besöka Rijksmuseum Amsterdam Airport Schiphol.

Väl ombord och på väg mot ditt resmål erbjuder KLM ett brett urval av drycker tillgängliga utan extra kostnad: varmt eller kallt, med eller utan alkohol, valet är ditt. Eftersom smaken är olika erbjuder vi flera olika alternativ. Utöver våra standardmåltider som serveras utan extra kostnad, kan du även beställa och njuta av en god à la carte-måltid på nästan alla interkontinentala KLM-flygningar.
Reser du med barn? Beställ en barnmåltid utan kostnad för din interkontinentala KLM-flygning. Barnmåltiden är packad i en färgglad Blueybox. Berätta för oss ombord vad just du önskar på din resa med KLM.

Be a hero, fly CO2ZERO! Flygresor skapar välfärd och arbetstillfällen världen över. Det är därför vi aktivt arbetar med att minska, kontrollera och kompensera CO2-utsläppen. Tack vare de åtgärder som vi har vidtagit är vi “bäst i klassen” av de stora internationella flygbolagen när det gäller bränsleeffektivitet, och släpper därför ut mindre CO2. Passagerare som väljer att kompensera för de individuella koldioxidutsläppen som produceras av deras flygning bidrar nu till skogsplanteringsinitiativet “CO2OL Tropical Mix” i Panama.

Så välkommen ombord och upplev skillnaden!

RING OSS FÖR BOKNING OCH ÖVRIG INFORMATION 040-456930!

» Reseförfrågan: Skicka en förfrågan
» Email: [email protected]
» Telefon: 040-45 69 30

  • Ring oss gärna vardagar!

    040-45 69 30Paketresor 09.00 - 17.00 (lunch 12-13)Flygsupport 10.00 - 15.00 (lunch 12-13)
  • Kontakt via e-post

  • Gå med i vårt Nyhetsbrev

  • Skicka en reseförfrågan