Sök

  • MSC Grandiosa

Jungfrutur med MSC Grandiosa!

Lite större, lite bättre, lite pampigare.

Vilken chans att få vara en av de första att få gå ombord på MSC Cruises nya flaggskepp MSC Grandiosa!

I november sjösattes MSC Cruises nya flaggskepp, MSC Grandiosa, med pompa och ståt. MSC Grandiosa bygger vidare på systerfartygens framgång och erbjuder ännu mer utrymme samt en rad spännande innovationer. Cirque du Soleil at Sea har skapat två helt nya shower, som du kan njuta av i en lounge med avancerad teknik!

På jungfruresan från Hamburg till Southampton fick jag tillsammans med andra researrangörer, journalister och influensers en chans att undersöka detta fantastiska fartyg i minsta detalj och det gjorde jag verkligen. Dessa dagar har jag sett de flesta hyttkategorier, besökt de olika restaurangerna, tittat på utbudet i deras butiker, provat deras aktiviteter och gått på härliga shower. Är man lite mer modigare än vad jag är finns en F1 simulator ombord. Spela tennis, bowla eller njut någon av alla olika områden där man kan ta en kaffe eller en drink.

Restaurang eller buffé eller prova någon av deras specialrestauranger eller varför inte prova på chokladen de gör ombord eller den italienska glassen som lyser upp i alla olika färger!

När som helst på dagen är Gallerian ett perfekt ställe för att äta middag, shoppa, umgås eller bara för att ta in den unika atmosfären. Och när solen går ner får den nytt liv, med shower från LED-kupolen, konserter, diskotek och fester sent ut på natten.

Detta fantastiska fartyg kommer sommaren 2020 att kryssa i Medelhavet för att sedan ge sig över till Sydamerika.

Ett fantastiskt fartyg som ni inte får missa!

// Jannica AOB travel

  • Ring oss gärna vardagar!

    040-45 69 30Paketresor 09.00 - 17.00 (lunch 12-13)Flygsupport 10.00 - 15.00 (lunch 12-13)
  • Kontakt via e-post

  • Gå med i vårt Nyhetsbrev

  • Skicka en reseförfrågan