Chat with us, powered by LiveChat

Sök

Den perfekta resan för er grupp

Planerar ni en gruppresa med företaget, föreningen eller kanske kompisgänget? Kontakta oss redan idag så hjälper vi er sy ihop den perfekta resan för just er!

När ni kontaktar oss för hjälp med att anordna er gruppresa kan ni räkna med service värd namnet. Självklart får ni en personlig kontaktperson som sätter sig in i era önskemål för att säkerställa att just er gruppresa ska bli den succé ni eftersträvar.

Vi har bred erfarenhet av att anordna gruppresor och arrangemang som kräver såväl kunskap och noggrannhet som flexibilitet och prismedvetenhet. Basen i våra gruppresor är alltid transport med flyg, tåg eller buss samt boende. Utöver detta hjälper vi er med aktiviteter, utflykter och konferensarrangemang efter era önskemål.

Se nedan för exempel på gruppresor vi kan hjälpa er anordna:

Företagsresor, konferensresor och föreningsresor

Ska ni på konferens med företaget eller planerar ni kanske en resa med er förening? Kontakta oss så hjälper vi er anordna den perfekta gruppresan för just er.

Resor med familj, släkt och vänner

Planerar ni att bjuda med familj, släkt och vänner på en resa? Vi hjälper er hitta resan som motsvarar era förväntningar med hänsyn till såväl plånbok som upplevelser och framtida gemensamma minnen.

Resor med kompisgänget

Planerar ni en resa till en toppmatch i någon av Europas mest förnäma fotbollsligor? Eller kanske en härlig resa med shopping, utflykter och aktiviteter i Paris eller New York? Oavsett era önskemål så har vi prisvärda alternativ på både flyg och boende, såväl som aktiviteter, utflykter och andra arrangemang.

Skolresor

Vill ni avsluta ert utbildningsprogram med en gemensam resa till ett spännande resmål? Kontakta oss så hjälper vi er ta fram prisvärda alternativ för såväl flyg som boende.

Kontakta oss på AOB Travel för diskussion om hur vi tillsammans kan arbeta fram den bästa lösningen för er.Vårt telefonnummer är 040-456930 och ni når oss även via email.

Affärsresor för smartare resenärer

När ni anlitar oss för era resor i arbetet kan ni räkna med service värd namnet.

Vi strävar alltid efter att uppnå såväl maximal bekvämlighet som lägsta möjliga pris. När du som affärsresenär kontaktar oss för bokning av din resa tittar vi inte bara på det självklara valet – utan även på alternativa lösningar.

Det är mycket som ska stämma med tider, enkla flygvägar, kort tid vid mellanlandning osv. Numera erbjuder lågprisflygbolagen villkor som ska passa affärsresenärer bättre vilket vi även tar i beaktning.

Vi ger er råd, tips och rekommendationer och ni gör valet av vad som passar er bäst.

Kontakta oss på AOB Travel för att diskutera hur vi tillsammans kan arbeta fram den bästa lösningen för er.

Vårt telefonnummer är 040-456930 och ni når oss även via email.

  • Ring oss gärna!

    040-45 69 30Vardagar 9.00 - 17.00 (lunch 12-13)
  • Kontakt via e-post

  • Gå med i vårt Nyhetsbrev

  • Skicka en reseförfrågan