Sök

football Chelsea

Fotbollsresa Chelsea – Premier League

För att Chelsea måste upplevas från läktarplats…..

Många av våra biljetter till Chelsea innehåller mycket mer är 90 minuter fotboll.

Ni har tillgång till lounge alternativt sportsbar innan och efter matchen. Mycket uppskattat att köra lite ”uppvärmning” innan matchen för att sedan ge sig ner till sittplatserna. Väl på plats ser ni bra och njuter garanterat av fantastisk atmosfär – vi hoppas så klart även att det blir många mål och bra spel.

I halvlek väljer de flesta att gå tillbaka till lounge eller sports bar och ta något att dricka och kanske äta. Beroende på väder kan det också vara skönt att värma sig lite. Efter andra halvlek rundar ni av matchen med lite eftersnack i lounge eller sports bar innan kvällen fortsätter…

Självklart fixar vi så ni sitter tillsammans. Bör väl också nämna att vi endast säljer officiella biljetter från klubben.

Ni måste ringa eller maila oss för att beställa matchbiljetter / fotbollspaket. Vi kallar det personlig service och vi hoppas att ni uppskattar att det faktiskt finns mångårig erfarenhet och kunnande bakom våra tjänster.

Fakta om fotbollsbiljetter och fotbollspaket:

• Captains Club Luxury Padded Seats East Stand Middle vid straffområde, te, kaffe, matchprogram – se pris nedan.
  • Ring 040 – 456930 eller maila [email protected] för pris och bokning av nedan kategorier:
  • Centenary Club Luxury Padded Seats Stand Middle vid straffområdeslinjen, 3-rätters middag (buffé) före match, te, kaffe, matchprogram.
  • Zola Suite Luxury Padded Seats West Upper Stand vid straffområde, Canapes and bowl food före match samt matchprogram.
  • Wise Suite Luxury Padded Seats West Upper Stand vid straffområde, Canapes and bowl food före match samt matchprogram.
  • Fotbollspaket inkluderar boende på 3-stjärnigt hotell

Välj att köpa endast matchbiljett alternativt boka ett fotbollspaket med 2 eller 3 hotellövernattningar.

Då matchstart kan flyttas rekommenderar vi att man alltid bokar minst tre hotellnätter. Självklart hjälper vi även till med att boka dina flygbiljetter.

Kontakta oss för pris om du önskar fler nätter eller annat boende. Du når oss på telefonnummer 040 – 45 69 30 alternativt via [email protected].