Sök

Flyg med Emirates!

Emirates, ett av världens snabbast växande internationella flygbolag, flyger med en av världens yngsta flotta bestående av A380 och Boeing 777.
Med Emirates globala nätverk når ni 162 destination i 86 länder på 6 kontinenter!

Sedan Emirates startade upp i Köpenhamn 2011, har mer än 1,4 miljoner passagerare rest mellan Dubai och Köpenhamn. I december 2015 lancerade Emirates sin ikoniska Airbus A380 på rutten. Detta betyder att det nu erbjuds ännu mer kapacitet samt möjlighet att flyga A380 hela vägen från Köpenhamn ut i världen med världens största flygplanstyp.

I Business Class på Emirates A380, kan du luta dig tillbaka och njuta i de sköna flat-bed sätena eller varför inte socialisera med andra jetsettare på 10000 meters höjd i den läckra Onboard Lounge. Här upplever man en mer social miljö med soffor och bar med avslappnande LED-stämningsljus, medans man njuter av en god cocktail och snacks. Följ med i de största direkta händelserna med andra resande på den 55-tums LCD TV-skärmen med surround system.

Emirates Economy Class kompromissar inte. Luta dig tillbaka i komfortabla säten och njut av servicen och uppmärksamheten på detaljnivå, det är detta som gör en resa med Emirates så unik.

Från den regionalt inspirerande menyn kan du välja mellan gamla favoriter och nya kreationer, fyllda med de globala smakvarianter som gör folk imponerade.
Följer du en speciell diet är detta heller inget problem, det är bara att boka detta i förväg online.
Njut av ett glas vin till din måltid eller välj från Emirates fina sortiment av gratis öl, sprit och varm och kall dricka.

Som passagerare ombord på Emirates, kan du luta dig tillbaka, njuta av den världsberömda servicen och välja mellan 3500 kanaler med underhållning på det prisvinnande underhållningssystem ’ice’.

Med ett växande nätverk av destinationer och med service i världsklass, fortsätter Emirates med att inspirera resande runt om i världen.

Emirates blev i september 2018 utsedd till Bästa Interkontinentala Flygbolag 2018 vid Danish Travel Awards!

Välkommen ombord och upplev skillnaden!

 

First Class:

 

Business Class:

 

Economy Class:

 

Läs mer om våra fantastiska paketresor till Dubai här!

RING OSS FÖR BOKNING OCH ÖVRIG INFORMATION 040-456930!

» Reseförfrågan: Skicka en förfrågan
» Email: [email protected]
» Telefon: 040-45 69 30

 

  • Ring oss gärna vardagar!

    040-45 69 30Paketresor 09.00 - 17.00 (lunch 12-13)Flygsupport 10.00 - 15.00 (lunch 12-13)
  • Kontakt via e-post

  • Gå med i vårt Nyhetsbrev

  • Skicka en reseförfrågan