Sök

KRYSSNINGSRESA AUSTRALIEN & NYA ZEELAND MED ROYAL CARIBBEAN!

Upplev södra Stilla havet på en kryssning med Royal Caribbean. Med utgångspunkt från spännande Melbourne, tar Royal Caribbean med dig på en extraordinär semester på 10 nätter genom Nya Zeelands magiskt fjordlandskap, glaciärer som möter regnskog och fascinerande maorikultur.

Ni reser på egen hand och börjar med 3 nätter i Melbourne med sina fina stränder, shopping och restauranger; ett besök till Yarra Valley, Victorias äldsta vinodlingsområdet, endast en timme öster om Melbourne är ett måste!
Besök Philip Island med koalor, pälssälar och den dagliga pingvin paraden, eller resa längs kustvägen och Great Ocean Road, genom nationalparker med vackra vyer och långa stränder där de 12 apostlarna ståtligt placerade ute i havet.

Radiance of the Seas erbjuder en elegant interiör och fartygets stora fönster bjuder på massor av ljus och vacker utsikt. Ombord kan du njuta av en modern konstsamling med skulpturer och andra verk.Ombord på Royal Caribbean ingår alltid dricks och helpension och servicen och underhållningen är i världsklass!

Resan slutar i Sydney – en av världens vackraste städer med sin stora naturliga hamn, glittriga stränder och spännande arkitektur. I vårt paket inkluderas även 3 nätter på ett 4-stjärnigt hotell i centrala Sydney, efter kryssningen. Vi rekommenderar en heldagsutflykt till The Blue Mountains, bara 90 minuter väster om Sydney, med magnifika utsikter i ett fantastiskt landskap av berg & eukalyptusskogar!

En underbar resa med fantastiska upplevelser att vänta!

Avresedatum: 18 feb 2019.

I paketresans pris ingår:

 • Flyg Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg – Melbourne
 • 3 nätter på 4-stjärnigt hotell inkl frukost i Melbourne
 • 10-nätterskryssning med Radiance of the Seas inkl helpension, dricks, all underhållning, skatter samt mängder av aktiviteter.
 • 3 nätter på 4-stjärnigt hotell inkl frukost i Sydney
 • Flyg Sydney – Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg

Paketresa: fr. 31 990kr per person med del i dubbelrum/hytt (räntefritt 2795kr/månad*).

Resrutt:
Melbourne, Australien
Till Havs
Till Havs
Milford Sound, Nya Zeeland
Doubtful Sound, Nya Zeeland
Dusky Sound, Nya Zeeland
Dunedin, Nya Zeeland
Akaroa, Nya Zeeland
Wellington, Nya Zeeland
Picton, Nya Zeeland
Till Havs
Till Havs
Sydney, Australien

Melbourne, Australien
Melbourne ligger i sydöstra Australien och är en flerdimensionell stad. Om du tycker om fotboll, mode, lokala pubar eller mysiga caféer kan du hitta allt i Melbourne. Det här är en av världens mest livliga städer och här finns också mycket kultur från förr.
Till havs: På många av våra kryssningar finns det dagar då fartyget inte ligger i hamn på hela dagen. Dessa dagar kan användas för att ta del av alla de faciliteter som finns ombord på våra fartyg.

Milford Sound, Nya Zeeland
Milford Sound är en av de platser i världen som får dig att tappa andan direkt. Den 22 km långa fjorden domineras av berget Mitre Peak och lugna, vackra vatten runt omkring. Hit kommer besökare från hela världen för att imponeras av den orörda naturen.

Doubtful Sound, Nya Zeeland
Doubtful Sound, som ofta kallas ”Sound of Silence”, är en lugn och inspirerande destination som är känd för fina vattenfall, berg och ovanligt vattenliv. Förr var det bara modiga seglare som tog sig hit, men i dag är det ett av de vackraste, skyddade vattnen i Fiordland National Park.

Dunedin, Nya Zeeland
Dunedin är den näst största staden på Nya Zeeland. Här hittar du viktoriansk arkitektur och härlig utomhusavkoppling. Besök Cadbury-chokladfabriken eller Speights bryggeri.

Akaroa, Nya Zeeland
En timmes bilresa från Christchurch ligger den charmiga lilla fiskebyn Akaroa. De historiska franska och brittiska bosättningarna på den södra sidan av Bank-halvön är något du bör se. Använd dagen till att besöka gallerier, hantverksbutiker och caféer i Akaroa, eller utforska naturen runt omkring.

Wellington, Nya Zeeland
Wellington har blivit Nya Zeelands snabbast växande weekendstad. Stadens kalender är full av firande, festivaler, teater och dans. Nya Zeelands näst största stad är också ett paradis för turister som vill gå till fots. Det är gångavstånd till det mesta!

Picton, Nya Zeeland
Picton är en charmig kuststad längst ut vid Queen Charlotte Sound. I början av 1800-talet bosatte sig valfångare i Picton och staden har i dag en livlig hamn. Här finns också prisbelönta restauranger, härliga lokala konstgallerier, vattensportaktiviteter och vackra men krävande vandringsleder.

Till havs
På många av våra kryssningar finns det dagar då fartyget inte ligger i hamn på hela dagen. Dessa dagar kan användas för att ta del av alla de faciliteter som finns ombord på våra fartyg.

Sydney, Australien
Hela världen älskar Sydney! Staden är vacker och sofistikerad och här bor några av världens vänligaste människor. Staden erbjuder massor av utomhusaktiviteter runt hamnen och i områden som Blue Mountains. Du hittar också härliga stränder, intressanta museer och bra restauranger.

Önskar ni förlänga resan? Då är det bara att höra av er till oss! Vi skräddarsyr efter era önskemål!

RING OSS FÖR BOKNING OCH ÖVRIG INFORMATION 040-456930

Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning & prisändring.

*Delbetala räntefritt upp till 12 månader med AOB Travel kort, uppläggningsavgift på 295:- per köp tillkommer (villkor).

Kontakta oss gärna för personlig hjälp.

» Reseförfrågan: Skicka en förfrågan
» Email:
» Telefon: 040-45 69 30

 • Ring oss gärna!

  040-45 69 30Vardagar 9.00 - 17.00 (lunch 12-13)
 • Kontakt via e-post

 • Gå med i vårt Nyhetsbrev

 • Skicka en reseförfrågan