Sök

Kryssningsresa Australien & Nya Zeeland!

Upplev södra Stilla havet på en kryssning med Royal Caribbean!

Ni börjar er resa med 5 dagar i fantastiska Sydney – en av världens vackraste städer med sin stora naturliga hamn, fina sandstränder och spännande arkitektur. Under er vistelse i Sydney ingår det ett guidat besök på det världsberömda Operahuset!
Sedan är det dags att kliva ombord Royal Caribbeans moderna och populära fartyg Ovation of the Seas som tar er på en extraordinär kryssningsresa på 11 nätter till bl.a Bay of Islands, Tauranga & Wellington. Ni kryssar genom Nya Zeelands magiska fjordlandskap, där vackra glaciärer möter grönskande regnskog och fascinerande maorikultur. Ni kommer få många härliga upplevelser med er innan det blir dags att kryssa åter mot Sydney.

Royal Caribbean inkluderar alltid helpension, dricks, service och underhållning i världsklass!

En underbar resa med fantastiska upplevelser att vänta! Bättre än så här blir det inte!

Avresedatum: 26 jan 2020.

KAMPANJ! Just nu 35% rabatt på kryssningen!

I paketresans pris ingår:

  • Flyg t/r Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg – Sydney
  • 5 nätter på 4 stjärnigt hotell inkl frukost i Sydney
  • Guidat besök på det världsberömda Operahuset
  • 11 nätters lyxkryssning med Ovation of the Seas inkl helpension, dricks, all underhållning, skatter samt mängder av aktiviteter

Paketpris: fr. 30998kr per person med del i dubbelrum/hytt (räntefritt 2962kr/månad*).

Resrutt:
Sydney, Australien
Till Havs
Till Havs
Bay Of Islands, Nya Zeeland
Tauranga, Nya Zeeland
Napier, Nya Zeeland
Wellington, Nya Zeeland
Dunedin, Nya Zeeland
Dusky Sound, Nya Zeeland
Doubtful Sound, Nya Zeeland
Milford Sound, Nya Zeeland
Till Havs
Till Havs
Sydney, Australien

Bay of Islands, Nya Zeeland
Det azurblå havet, de gyllengula stränderna och den blå himlen gör att de som verkligen behöver semester lockas till Bay of Islands. Bay of Islands består av 150 öar och eftersom många av öarna ligger lite undangömda är det här en av favoritplatserna för semester på Nya Zeeland. Runt Bay of Islands ligger många små byar som är väl värda ett besök.

Auckland, Nya Zeeland
Med en befolkning på 1,3 miljoner är Auckland Nya Zeelands största och modernaste stad. Den kallas ”City of the Sails” eftersom den ligger mellan två hamnar och har ett fantastiskt väder.

Tauranga, Nya Zeeland
Tauranga ligger i hjärtat av Bay of Plenty-regionen, ca 2,5 timmar från Auckland. Det här är ett av Nya Zeelands snabbast växande områden och anledningen är många soltimmar och härliga stränder. I Tauranga arrangeras också många festivaler under året.

Wellington, Nya Zeeland
Wellington har blivit Nya Zeelands snabbast växande weekendstad. Stadens kalender är full av firande, festivaler, teater och dans. Nya Zeelands näst största stad är också ett paradis för turister som vill gå till fots. Det är gångavstånd till det mesta!

Dunedin, Nya Zeeland
Dunedin är den näst största staden på Nya Zeeland. Här hittar du viktoriansk arkitektur och härlig utomhusavkoppling. Besök Cadbury-chokladfabriken eller Speights bryggeri.

Dusky Sound, Nya Zeeland
Dusky Sound är en av de mest intrikata fjordarna på Nya Zeelands sydkust. Platsen är i dag bara tillgänglig via flyg eller båt.

Doubtful Sound, Nya Zeeland
Doubtful Sound, som ofta kallas ”Sound of Silence”, är en lugn och inspirerande destination som är känd för fina vattenfall, berg och ovanligt vattenliv. Förr var det bara modiga seglare som tog sig hit, men i dag är det ett av de vackraste, skyddade vattnen i Fiordland National Park.

Milford Sound, Nya Zeeland
Milford Sound är en av de platser i världen som får dig att tappa andan direkt. Den 22 km långa fjorden domineras av berget Mitre Peak och lugna, vackra vatten runt omkring. Hit kommer besökare från hela världen för att imponeras av den orörda naturen.

Till havs
På många av våra kryssningar finns det dagar då fartyget inte ligger i hamn på hela dagen. Dessa dagar kan användas för att ta del av alla de faciliteter som finns ombord på våra fartyg.

Sydney, Australien
Hela världen älskar Sydney! Staden är vacker och sofistikerad och här bor några av världens vänligaste människor. Staden erbjuder massor av utomhusaktiviteter runt hamnen och i områden som Blue Mountains. Du hittar också härliga stränder, intressanta museer och bra restauranger.

Kampanjen gäller för bokning senast 3 dec 2019. Ovan pris är inkl avdragen rabatt.
Önskar ni förlänga resan? Då är det bara att höra av er till oss! Vi skräddarsyr efter era önskemål!

RING OSS FÖR BOKNING OCH ÖVRIG INFORMATION 040-456930

Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning & prisändring.

*Delbetala räntefritt upp till 12 månader, uppläggningsavgift på 295:- per köp tillkommer (villkor).

» Reseförfrågan: Skicka en förfrågan
» Email: [email protected]
» Telefon: 040-45 69 30

  • Ring oss gärna!

    040-45 69 30Vardagar 9.00 - 17.00 (lunch 12-13)
  • Kontakt via e-post

  • Gå med i vårt Nyhetsbrev

  • Skicka en reseförfrågan