Sök

Irlands Wild Atlantic Way!

Drömmer du om att ge dig ut på en upptäcktsresa där du möts av nya spännande miljöer och undangömda platser? Då kan vi varmt rekommendera Irlands Wild Atlantic Way – en av världens mest sceniska och förtrollande kuststräckor!

Längs kusten hittar ni undangömda, mysiga caféer och restauranger där ni kan njuta av god mat och härliga viner. Kanske kommer ni att höra några ord av irländska talas längs vägen i Irlands Gaeltacht (irländsktalande region) eller varför inte bejaka er passion för livet medan ni surfar på vilda vågor utanför Donegal och Sligo. Eller kanske tar ni er tid att reflektera över svunna tider vid ett besök till klosterruinerna från 500-talet på fantastiska Skellig Michael i Kerry. Ni kan ströva genom natursköna och romantiska Ards Forest Park i Donegal. Eller varför inte följa vädrets nycker från historiska Clare Island Lighthouse i Mayo.

I Irland kör vi på vänster sida av vägen och förarsätet är på den högra sidan av fordonet. Alla hastighetsgränser visas i kilometer i timmen, och vägen vi tar har märkts med Wild Atlantic Ways logo. Det är bara att följa skyltarna längs vägen för att veta att du är på rätt spår! Wild Atlantic Way har en mängd olika sevärdheter, liksom möjligheter till guidade turer, utsiktsplatser, musik och utmärkt mat längs vägen. Varför inte åka på valskådning för att sedan njuta av en fantastisk måltid med skaldjur och havets läckerheter i County Cork; ta en promenad längs Cliffs of Moher och njuta av lokalt producerad hemgjord glass, eller uppleva norrskenet längs Donegal kusten.

Vill ni inte köra? Tåg och buss är ett fantastisk sätt att koppla av och se detta spektakulära landskap.

Längs hela Wild Atlantic Way möter ni stunder av magi, ögonblick att minnas och upplevelser som du kommer att vilja återvända till igen och igen!

Här kan ni läsa mer om våra resrutter längst Irlands Wild Atlantic Way!          läs mer

 

WAW_NationalMapGraphic-_apr2016

Här kan ni läsa mer om våra resrutter Irlands Wild Atlantic Way.

  • Ring oss gärna!

    040-45 69 30Vardagar 9.00 - 17.00 (lunch 12-13)
  • Kontakt via e-post

  • Gå med i vårt Nyhetsbrev

  • Skicka en reseförfrågan