Sök

Irlands Ancient East!

För oss som fascineras av historia är Irlands Ancient East en unik möjlighet att utforska 5000 år av europeisk historia inom ett och samma område.

Vi håller oss borta från de mest använda vägarna för att se, höra och känna avtrycken gjorda av årtusenden av bosättare i detta magiska land.

De första kristna, medeltida Lorder, Nybyggare och deras ättlingar har alla blivit förförda av dessa frodiga, gröna och bördiga marker. Ta dig tid att upptäcka allt – konsten från stenåldern, klostren, slotten och fästningarna.

De lokala, livliga städerna och byarna bjuder besökaren på en livlig och inbjudande miljö. Besök en festival; prova lokala färskvaror eller varför inte prova de lokala specialiteterna, varav många har sina rötter från antiken.

Kör på lummiga vägar genom grönskande dalar. Utforska slingrande floder eller upptäck bergen som en gång agerade skydd för de ursprungliga invånarna.

Efter ditt besök kommer du ha en stark och levande bild över hur dessa forntida underverk och händelser har format detta förtrollade land.

Här kan ni läsa mer om våra resrutter längst Irlands Ancient East!               läs mer

 


  • Ring oss gärna!

    040-45 69 30Vardagar 9.00 - 17.00 (lunch 12-13)
  • Kontakt via e-post

  • Gå med i vårt Nyhetsbrev

  • Skicka en reseförfrågan